tirsdag 27. september 2011

Kjøkkenet vårt

Her er noen bilder fra kjøkkenet vårt.

Vi er heldige som har ganske stort kjøkken. En takhøyde på over 3 meter og skap helt til taket gir kjærkommen oppbevaringsplass. Hvitevarene er integrert i kjøkkeninnredningen som er i sort høyglans.


Hjemme hos oss er det ikke så mye kjente statusmerkevarer (kanskje foruten kaffemaskinen min fra Nespresso, men så veldig kostbar er den jo ikke), men vi kjøper det vi liker når vi snubler over det.
Ett eksempel på det er knivholderen som jeg egenhendig har drasset rundt hele Berlin og deretter i håndbagasjen på flyet hjem (tok ut knivene altså...)


Vi har godt med benkeplass selv om de hvite benkeplatene våre av ukjent materiale kan være et mareritt å få reine. Spesielt når man holder hus med en tedrikker av rang.


Vedovnen vår kan man se fra 3 sider, slik at man også kan se den fra kjøkkenet. Det er veldig koselig, og ovnen/peisen har vært flittig brukt selv om vi bare har bodd her fra i juli...


Den observante leser vil kanskje se at vi har satt inn en liten Ikea Expedit hylle under benken. Denne gar vi fylt med kokebøker, så fikk vi plass til dem i nærheten.

Takk for besøket. Håper du synes kjøkkenet vårt er like hyggelig som vi synes selv :)

1 kommentar:

  1. Hei kan du fortelle meg hva dett kjøkkent kostet? og hvor det er kjøpt? Og hva heter slik vedovn?vAR JO SÅ UTROLIG FIN

    SvarSlett

Koselig om du vil legge inn en kommentar.
Har dessverre måttet legge inn ordbekreftelse igjen pga problem med spam, men håper det går greit likevel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...